Novice
Posted in

TREND: naravne barve lesa za to jesen

Trend letošnje jeseni so naravne barve lesa, ki so s svojo eleganco in stilom odlična izbira za ureditev vsakega prostora.

Prihod jeseni je povezan s toplino in dobrim počutjem doma. Z vsako spremembo sezone se les na novo prilagaja dekorativnim trendom in ostane prisoten v vseh vrstah interijerjev.

Parque-Monarch-1L-Diana-Antic-Colonial-Porcelanosa
Parque-Advance-1L-NudeSkins-Mural-Sunrise-EmeraldMarmol-Mojave-Pulido-Antic-Colonial-Porcelanosa

Neskončnost odtenkov za vaš dom

Zrnatost, relief in raznolikost barv naravnega lesa so glavne značilnosti zaradi katerih je vsaka ploščica edinstven element in daje drugačen ton in strukturo. Raznolikost obdelav, odtenkov in tekstur naredi les edinstven, privlačen in prijeten material.

Javorjev ali jesenov les predstavlja svetlejšo barvno paleto. Kombinacija z nevtralnim pohištvom in dodatki je popolna za tiste, ki iščejo brezčasen slog. (Parque Monarch, iz L’Antic Colonial). Integracija naravnega lesa v stenskih oblogah je trend, ki želi naravo pripeljati v notranje prostore.

Uporaba marmornih stenskih ploščic je odlična možnost za ustvarjanje kontrastov z lesenimi talnimi ploščicami (Parque Advance Nude, L’Antic Colonial). Okrogla ogledala z izrazitimi okvirji so odlična izbira za dodajanje modernejšega pridiha.

Za prostore v minimalističnem nordijskem slogu so sivi toni tal (Parque Wald Custom Palatinado, iz L’Antic Colonial) dobra izbira, ki jo lahko dopolnite z zaobljenimi fotelji ali zofami in stranskimi mizicami z ravnimi linijami. Drznejša možnost so talne ploščice z barvnimi prehodi (Parque Java Grey, L’Antic Colonial). Pridih elegance in topline v vsakem prostoru.

Teak ali hrast dajeta temnejše odtenke lesa (Parque Authentic Bronze ali Parque Mini Imperial Coaba, od L’Antic Colonial), ki se prilegajo klasičnim in rustikalnim interierjem. Bež in rjava barva se v prostorih v tem stilu lepo kombinirata z naravnim lesom.

Poleg estetskih lastnosti različnih barv naravnega lesa material določajo tehnične lastnosti, kot so mehanska odpornost ali toplotna in zvočna izolativnost.

Mosaico-piedra-Focus-White-CopperParque-Mini-Imperial-1L-Caoba-Antic-Colonial-Porcelanosa
Parque-Genova-1L-ChromeMarmol-Mojave-PulidoMosaico-Treasures-Mist-Shannan-Strip-Antic-Colonial-Porcelanosa.

Popolnoma nov industrijski material, kolekcija Plant proizvajalca Refin ima videz obrabljenosti in izjemno sodoben izgled z opaznimi praskami na površini, znaki obrabe in značilnimi barvami, ki prispevajo k oblikovanju industrijskega vzdušja iz katerega kolekcija črpa navdih. Nevtralni barvi pudra in ​​bolj klasični pepelnato sivi se pridružijo Clay bež, temna Rope in izrazito rdečkasta Copper.

plant-industrial-tiles-bathroom
plant-industrial-tiles-living
GOR