Novice
Posted in

Prednosti hrvaške proizvodnje – Aquaestil

V današnjem času, ko so se dobavne verige za različno blago upočasnile, bolj kot kadarkoli prej opažamo prednosti sosedne proizvodnje. Morda boste morali na nov avto čakati več kot eno leto, a na novo kopalnico z Aquaestilom vam ne bo treba.

Najpomembneje je izbrati izdelek, kopalno kad ali tuš priznanega proizvajalca, ki uporablja predvsem vrhunske surovine in ima izkušnje z razvojem in proizvodnjo kopalniške opreme. Aquaestil ima dvajset let izkušenj s proizvodnjo, ki se nahaja na Hrvaškem.

Tuš kadi in kopalne kadi

Tuš kadi in kopalne kadi so izdelane iz 100% litega sanitarnega akrila. Aquaestil uporablja samo najkakovostnejši akril, njegove največje prednosti so prijetnost na otip, zadrževanje toplote, v primeru poškodb pa ga je mogoče enostavno popraviti in se s tem izogniti nepotrebnim stroškom. Za proizvodnjo tuš kadi poleg akrila uporabljajo tudi liti marmor, ki je mešanica kamnitih delcev in različnih vrst smol. Rezultat je material, ki je izjemno močan in odporen. Njihova ekskluzivna linija Titan je izdelana iz tako imenovanega materiala A-stone. Značilna je trdna površina, homogena po celotnem prerezu in enostavna za vzdrževanje.

Aquaestil je eden redkih hrvaških proizvajalcev tuš kabin in paravanov, največja prednost je uporaba surovin preverjene kakovosti. Izdelujejo tudi tuš kabine in paravane po meri, s čimer lahko premostijo določene težave pri nestandardnih dimenzijah. Možna je kakršnakoli konfiguracija, ki presega običajno širino. Kopalniška oprema Aquaestil je del ponudbe CHIC Interierja. Lokalna proizvodnja poleg podpore hrvaškemu gospodarstvu omogoča veliko hitrejšo dostavo kupljenega izdelka in hiter odziv v primeru potrebe.

Kopalniško pohištvo

Aquaestil je ponudbo kopalniškega pohištva razširil s sedmimi novimi linijami pohištva. Prevladujejo nadvgradni umivalniki, ki so trenutni trend pri oblikovanju kopalnic.

Nova linija pohištva Jazz je opremljena z vrhunskimi nadgradnimi umivalniki iz serije Titan v treh oblikah, ki jih lahko med seboj kombiniramo z različnimi pulti, visečimi omaricami in ogledali. Večina ogledal Aquaestil je opremljenih s stikali na dotik, ki niso več novost. Nov trend so grelci proti rosenju, ki olajšajo vsakodnevno uporabo kopalnice. Nekatera ogledala so opremljena z dodatnimi funkcijami, kot npr. integriran radio z bluetooth povezavo, kar bo zagotovo naredilo vsako jutro še prijetnejše.

Ko govorimo o trendih so trenutno najbolj popularna okrogla ogledala različnih dimenzij, z okvirjem ali brez, lahko tudi obešena na črne pasove. Ko boste opremljali kopalnico v CHIC Interierju vam bo naše prijazno osebje pokazalo tudi druge trende.

GOR