Skrbno izbrane Znamke
Za Vas

Aquaestil ima danes okoli 500 zaposlenih, razporejenih v štiri proizvodne enote, ki se nahajajo v Dugi Resi, Ozlju, Generalskem Stolu in Našicah. Posebej ponosni smo na lasten oddelek za raziskovanje in razvoj, ki je pristojen za dizajn in testiranje proizvodov pred njihovo uvrstitvijo na trg. Zahvaljujoč temu nam uspeva najti idealne rešitve tudi za najkompleksnejše kopalniške konfiguracije ter opravljati skrbno kontrolo vseh proizvodov, s čimer skrbimo za zadovoljstvo kupcev, ki lahko v njih uživajo številna leta.

Organizacija podjetja je vodena upoštevajoč certificiran sistem kakovosti, ki ga podjetje ima skladno z normo ISO 9001:2015, nanaša pa se na področje proizvodnje in prodaje kopalniških kadi ter vzdrževanje celotnega poslovnega in tehnološkega sistema. Vsi Aquaestil proizvodi so izdelani po najvišjih evropskih standardih, funkcionalnost, privlačen dizajn in vrhunska kakovost pa so njihove skupne lastnosti.

Asortiman kadi, tuš kadi,  tuš kabin in paravanov za kadi. Stalni razvoj proizvodov, nove tehnologije. Proizvodi, ki po kakovosti, dizajnu in ceni konkurirajo evropskim in svetovnim blagovnim znamkam.

Posebna linija kadi, tuš kadi in umivalnikov znamke ASTONE, podjetja AQUAESTIL. Po naročilu  izdelujejo tudi kuhinjske pulte, mize, pult za recepcijo. Primeren je za tako za dom, kot lepotilne in frizerske salone, recepcije. Enostaven za vzdrževanje in visoko odporen material.

Asortiman kadi, tuš kadi,  umivalnikov in kopalniškega pohištva. Linija TITAN je dragulj Aquaestila. Najnovejši trend v dekorju kopalnic. Izdelki TITAN so izdelani iz ASTONE materiala z izjemnimi lastnostmi.

Tuš kadi z reliefno površino podjetja AQUESTIL.

Kopalniško pohištvo in ogledala AQUAESTIL. Izdelano iz oplemenitene iverke, robovi kantirani s kakovostnim ABC-trakom, v številnih barvnih različicah ter dimenzijah. Opremljeno z naprednimi lastnostmi mehkega zapiranje in odpiranja ob dotiku. Ogledala so z možnostjo prižiga na dotik ter vgrajenim sistemom proti zameglitvi.

Asortiman kopalniškega pohištva, kadi, tuš kadi,  in umivalnikov. Linija TITAN je dragulj Aquaestila. Najnovejši trend v dekorju kopalnic. Izdelki TITAN so izdelani iz ASTONE materiala z izjemnimi lastnostmi.

Tece

Že več kot 30 let je neodvisno družinsko podjetje v neposredni bližini ljudi in trgov, njihova radovednost jih vodi k razvoju premišljenih in inovativnih izdelkov in storitev.

Inovativnost, vrhunsko oblikovanje in energetsko učinkovitost izdelkov TECE potrjujejo številne nagrade in certifikati, kot so oblikovalska nagrada Red Dot za aktivirno tipko TECEsquare in stranišče TECElux, nagrada Design Plus za iztočni ventil TECE oziroma za njegovo univerzalno uporabnost in tehnologijo, ki omogoča prihranek vode, ter oznaka WELL za vgradni splakovalnik TECE in modul TECElux.

Kot globalni proizvajalec sanitarnih izdelkov in instalacijskih sistemov je njihova obljuba “Blizu Vas”.

TECE je podjetje s tradicijo in zelo prepoznavno širom sveta. Nemško podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji sanitarne tehnologije (vgradni splakovalniki, aktivirne tipke za splakovanje stranišč ali pisoarjev), sistemov za odvodnjavanje (kanalete za prhe in talni odtoki) ter cevnih sistemov za ogrevanje, pitno vodo in površinsko ogrevanje.

Vgradni splakovalniki, aktivirne tipke za splakovanje stranišč ali pisoarjev, sistemov za odvodnjavanje (kanalete za prhe in talni odtoki) ter cevni sistemi za ogrevanje, pitno vodo in površinsko ogrevanje. Nemška blagovna znamka TECE se ponaša s funkcionalnostjo in kvaliteto izdelkov.

Aktivirne tipke za splakovalnike, klasične – na dotik, ali s senzorjem. Izjemen dizajn, nemška kvaliteta, TECE.

Stranišče s prho TECEone. Izdelek, ki je dal piko na i pri novodobnih sanitarijah. Združuje dve funkciji, wcja in bideja.

Laguna Badwelten – proizvajalec kopalniškega pohištva za sanitarno industrijoBlagovna znamka že vrsto let proizvaja visokokakovostno in sodobno kopalniško pohištvo. Idealna rešitev za vaše sanjske kopalnice! Kopalniško pohištvo Laguna upravičeno nosi svoje ime: kreativni dizajn na zunanji strani, popolna funkcionalnost na notranji strani. Kolekcija Life plus poudarja željo po življenju z jasnimi oblikami in dizajnerskimi umivalniki, ki na nenavaden način kombinirajo ulivanje stekla in mineralov. 

Smart združuje jasen slog in popolno funkcijo z brezčasnostjo in odlično oblikovano eleganco – preprosto pametno. Magic daje kreativnemu notranjemu oblikovalcu resnično čarobno raznolikost možnosti načrtovanja, a sodoben oblikovalski jezik in visoka kakovost materialov, uporabljenih v tej čudoviti seriji kopalniškega pohištva, sta prav tako čarobna. Mimogrede, to niso vse serije kopalniškega pohištva Laguna, v obsežni izbiri je še veliko različic oblikovanja. 

Modularne umivalne omarice v kombinaciji z ogledali.

Celoten asortiman kopalniškega pohištva Laguna Badwelten.

Vanità & Casa z razvija in oblikuje ogledala ter zrcalno osvetljene LED posode. Inovativen izdelek, pohištvo, ki je tehnološko dovršeno in sposobno vzbuditi čustva ter ustvariti določeno ozračje. 

V teh letih je družba sistematično analizirala možne situacije uporabe izdelka in nam omogočala, da ponudimo možnosti, kot soBlueVibe (glasba prek Bluetootha z vibracijskimi zvočniki) infrardeči senzor z nastavitvijo jakosti, LED osvetlitev ozadja, obešanje »X« (enostavna namestitev ogledala), funkcija proti megli s posebnim stikalom, debelina ogledala 5 mm z varnostnim filmom in zaščito IP44. 

Vsa ogledala so okolju prijazna. Majhna porabo energije in narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati. Največje zadovoljstvo je vedeti, da so ogledala Vanità & Casa pomemben element Vašega osebnega počutja.

Izbor novih trendov ogledal svetovno priznane blagovne znamke VANITA & CASA. Itallijanski dizajn, v koraku s trendi bivanja ter okoljska zavest (100 % možnost recikliranja materialov).

Ogledala svetovno priznane blagovne znamke VANITA & CASA z italijanskim občutkom za dizajn in funkcijo X obešanja (uporabniku prijazna namestitev). Nudijo tudi bogato izbiro ogledal z napredno tehnologijo: LED osvetlitev, sistem TripleWhite ali DualWhite, z Bluetooth vibracijskimi zvočniki, infrardečimi senzorji za vklop / izklop z regulacijo jakosti svetlobe, odmrzovalniki ogledal. Okolju prijazna, energetsko učinkovita in narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

Skupina Eczacıbaşı Skupina Eczacıbaşı, ki jo je leta 1942 ustanovil dr. Nejat F. Eczacıbaşı, je ugledna turška industrijska skupina, ki ponuja izdelke in storitve na domačih in mednarodnih trgih, predvsem na področju gradbenih izdelkov, potrošniških izdelkov in zdravstvenega varstva.

Vključuje blagovne znamke VitrA, Artema, Intema, Villeroy & Boch, Burgbad in Engers, ima najširšo paleto izdelkov in največjo proizvodno zmogljivost v svoji industriji.Z zmogljivostjo za razvoj in proizvodnjo vseh izdelkov, ki so potrebni v kopalnici, VitrA zagotavlja svoj položaj v industriji tako, da daje prednost raziskavam in razvoju ter sodeluje z vodilnimi mednarodnimi oblikovalci. Približno tri četrtine prihodkov zasluži na tujih trgih.

Ustvarite dober občutek in počutje z lepimi kopalnicami, ki bogatijo zivljenje. Ta kolekcija je bila ustvarjena v sodelovanju s svetovno priznanimi in nagrajenimi oblikovalci, ki razmišljajo o prihodnosti. Njihovo poslanstvo je povzdigniti kopalnico v nekaj lepega, sproščujočega in poživljajočega.

Vrhunska tehnologija, sodoben in inovativen dizajn. Ta kolekcija vključuje veliko izdelkov, ki so na voljo v različnih velikostih in so primerni za vse vrste projektov. Od stanovanjskih kompleksov, hotelov in restavracij pa do manjših projektov, vključno z zasebnimi stanovanji. V katalogu najdemo umivalnike, wcje, pisoarje, pohištvo… del kataloga pa je namenjen tudi opremi za starejše in invalide.

Smedbo je švedski proizvajalec kopalniških dodatkov in armatur, ki je že 50 let vodilni na tržišču v Skandinaviji in v Evropi.Njihovi izdelki so narejeni iz najkakovostnejše medenine. Poleg čudovitega dizajna in izjemne kvalitete jih krasi tudi dostopna cena.Smedbo z obsežnim znanjem o izdelkih in poudarkom na kakovost spada u ekskluzivno skupino proizvajalcev , ki za vsak izdelek zagotavlja 10-letno garancijo.

smedbo-umivalnik-zastopane-znamke
smedbo-sanitarije-zastopane-znamke

Kopalniški dopdatki ,kozmetična ogledala, elektični sušilci brisač, košarice.

Ceresit je blagovna znamka, ki prihaja iz podjetja Henkel z več kot 100 letno tradicijo. V tem času se je razvil v prepoznano znamko, ki ponuja odlične rešitve v gradbeništvu.

Gradbeni projekti so lahko zelo zapleteni in zahtevajo posebne izdelke visoke kakovosti, kar Ceresit izpolnjuje v celoti.

Ključne kategorije so lepila za notranjo ali zunanjo uporabo, fleksibilna lepila, lepila za velike formate ter bela lepila za mozaike.

Ceresit kot vodilni proizvajalec na področju gradbeništva prinaša učinkovite in dolgotrajne rešitve za fasadno izolacijo stavb.

Sanitarni silkon Ceresit se uporablja za tesnenje robnih spojev stenskih in talnih površin, za tesnenje robov v kopalnicah in kuhinjah ter drugih prostorih s povečano stopnjo vlage. Vsebuje aktivne sestavine za zaščito pred plesnijo, je odporen na UV žarke in ekstremne temperature.

Sanitarni silikon je na voljo v 21 različnih barvah.

V proizvodnem programu Ceresit so tudi izravnalne mase za glajenje površin, hidroizolacija za popolno zaščito in zatesnitev površin, predpremazi za posebej zahtevne površine notranjih prostorov.

ceresit - henkel - 1
ceresit - henkel - 2
ceresit - henkel - 3
CERESIT-HENKEL

Ceresit katalog izdelkov

Nabor vseh izdelkov CERESIT in HENKEL.

Agenta je proizvajalec keramike iz Španije, z velikom naborom različnih designov , velikosti, materialov in barvne palete v naravnih tonih.

Argenta je španski proizvajalec keramike, katerega  poslanstvo je razvijanje, zaupanja vredno, talno in stensko keramiko, ki daje občutek in čustva prostorom, hkrati pa jim daje tudi kakovost, funkcionalnost in estetsko vrednost!

Njihova prednost je izgled naravnega kamna, ki je čisto bistvo narave, oblikovan v neskončnost oblik in barv, brezčasen, del našega planeta, v katerem ima vsak drobec svojo dušo.

Argenta ceramica je iz njega črpala navdih za ustvarjanje široke palete porcelanskih ploščic z glazuro v visokem sijaju, katere lahko kombiniramo z vsemi slogi in barvami v našem domu in njegovem okolju.

V njihovem naboru pa je tudi keramika v različnih velikostih in debelinah, za stanovanjske objekte, kopalnice, kuhinje dnevne sobe, stopnišča v zaprtih in odprtih prostorih, za velike nakupovalne centre, hotele, letališča……, skratka njihova inovativnost ne pozna meja!

Ploščice v imitaciji kamna.

Urbane in moderne tehnične ploščice.

Ploščice inspirirane z belo barvo, v imitaciji cementa, lesa,marmorja, kamna in textila.
Ploščicez velikom naborom različnih designov , velikosti, materialov in barvne palete v naravnih tonih.

Ploščice navdihnjene s kamnom,ki posnemajo njegovo trpežnost.

Ploščice v imitaciji lesa.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate

Seriji Foldsten in Kalksten . Stenske, talne v imitaciji kamna.

Italijanski proizvajalec armatur Daniel je nastal leta 1985 v provinci Milano, kjer je zasnoval revolucionarni klasični pristop izdelave, oblikoval in patentiral dekorativne tehnike in se osredotočil na izvirnost dizajna svojih stvaritev.

Daniel ponuja izredno prilagodljive izdelke, ki so povsem prilagojeni specifičnim potrebam kupcev, kateri največjo pozornost namenjajo kakovosti in si želijo razlikovati od ostalih. Armature Daniel prevzamejo ključno vlogo pri opremljanju kopalnice in z inovativnimi rešitvami, visokimi standardi kakovosti in dolgotrajnim delovanjem brez napak zadovoljijo še tako zahtevnega potrošnika.

Vsak izdelek je izpeljan iz ideje, ki se oblikuje in razvije s podporo vrhunske opreme v lastnem oddleku za oblikovanje. Kolekcije armatur izhajajo po ustvarjalnem navdihu in skrbi za estetske detajle, končni izdelek predstavlja najboljšo rešitev z vidika materialov, tehnologij, estetike in funkcionalnosti. Daniel odlikuje izjemno natančna izvedba vseh faz obdelave od nastanka prototipa pa vse do končnega izdelka visoke kakovosti.

Daniel se nenehno osredotoča na raziskave in razvoj novih tehnologij. Ta trend je v zadnjih letih privedel do popolne prenove strojnega parka in ustvarjanja novih proizvodnih obratov z najnovejšo generacijo popolnoma avtomatiziranih in robotiziranih strojev, ki majo veliko proizvodno zmogljivost v kombinaciji z zelo visoko natančnostjo pri delu. To odraža željo podjetja po kakovosti in preglednosti ter dokazuje organizacijske in vodstvene sposobnosti.

Širok nabor ponudbe Daniel zajema kopalniške kolekcije armatur, Dekora &Sense dekorirane armature, kuhinjske armature, Hi-Tech armature, Wellness sisteme in kopalniške dodatke.

Armature Daniel z oznako Made in Italy so prisotne v več kot 100 državah po vsem svetu.

Daniel wellness

Specializiran katalog za vse tus sisteme, tus tocke in tus konzole.

Danielcat 19lite

Nabor vseh pip, tus sistemov in konzol.

Hansgrohe je močnimi blagovnimi znamkami AXOR in HANSGROHE dosledno in zanesljivo oblikoval podobo, zaradi katere je podjetje vodilno na področju inovacij, oblikovanja in kakovosti.

Kot del mednarodne skupine Hansgrohe Grupe je Hansgrohe vrhunska blagovna znamka za kopalniške in kuhinjske armature. Izdelki te blagovne znamke se odlikujejo po inovativnem dizajnu, trajnostni tehnologiji in najvišji ravni funkcionalne kakovosti ter so dobitniki številnih nagrad po vsem svetu. To pojasnjuje uspeh znamke kot enega vodilnih na svetovnem trgu v segmentu tuširanja. Zahvaljujoč izumom in tehnologijam, kot so tuš kabine, funkcija QuickClean proti vodnemu kamnu, tehnologija AirPower in EcoSmart ter priročna tehnologija upravljanja Select, Hansgrohe velja za enega vodilnih inovatorjev v mednarodni sanitarni industriji.

Skupina Hansgrohe je za svoje blagovne znamke in izdelke prejela številne nagrade, med katerimi je od leta 1974 več kot 500 nagrad za oblikovanje. Zgodovina podjetja je 116 let zaznamovana z novostmi, kot so: prva ročna prha z več curki, prva armatura za pomivalno korito s pomičnim vratom in prva stenska konzola za ročni tuš.

Vsi kopalniški izdelki Hansgrohe so prepoznavni po svojih linijah, ki imajo privlačno razmerje med ceno in kakovostjo. Natančne oblike in čiste linije poudarjajo visoko kakovost široke palete tušev Hansgrohe, dizajn, po katerem so prepoznavni, pa je rezultat dela dolgoletnega oblikovalca izdelkov Hansgrohe, studia Phoenix Design.

Zahvaljujoč kapljicam vode obogatenim z zrakom, Hansgrohe razkošne prhe v nasprotju s tradicionalnimi prhami ne porabljajo vode, ampak jo usmerjajo v telo v optimalni razpršenosti, tako da se počuti toplo in prijetno. Kupci imajo priložnost poiskati modele, opremljene s tehnologijo varčevanja z vodo EcoSmart in energije za ogrevanje vode, kar pomeni, da takšne prhe porabijo le 9 litrov na minuto ali pol manj kot običajne prhe.

Hansgrohe

Od leta 1901 hansgrohe razvija pipe, tuše in kuhinjske mešalnike izkoristite vsakdanje trenutke in jih z inovativnimi naredite izjemne
oblikovanje, kakovost in storitve.

Hansgrohe Axor

AXOR pomeni samoizražanje. To je razvidno iz impresivno paleto izdelkov, ustvarjenih v zadnjih 25 letih. Okoli 2000 izdelkov v več kot ducatih zbirk in kategorije. Izdelki, popolnoma edinstveni v svoji filozofiji, zasnova in slog, od brezčasne do avantgardne. Počaščen z različnimi mednarodnimi nagradami za oblikovanje. Ponudba edinstvene priložnosti za prilagajanje. Personalizacija. Samorealizacija.

KLUDI je nemški proizvajalec kopalniških in kuhinjskih armatur, pršnih glav, kopalniških dodatkov in s tem celovit ponudnik kopalniških rešitev.

V mestu Menden v Severnem Porenju-Vestfaliji več kot 1000 zaposlenih uporablja nemške modele in tehnologije s ciljem zagotoviti, da vsi izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, varnosti in okoljske sprejemljivosti, obenem pa udejanjajo pregovorno nemško kakovost.

KLUDI že od leta 1926 oblikuje zgodovino industrije  z revolucionarnimi idejami in praktičnimi rešitvami za opremo kuhinj ali kopalnic. Razvil je veliko značilnih sodobnih armatur in pršnih sistemov, ki so na voljo samo pri KLUDI.

Cilj tovarne je zadovoljiti zahteve strank in preseči njihova pričakovanja z inovativnimi idejami, ki prinašajo trajno vrednost in popolne izdelke. KLUDI inovacija je S-pointer, perlator z nastavljivim kotom curka vode s katerim preprosto usmerite iztok vode iz pipe. Med druge inovacije sodijo mikro termostska kartuša, funkcija iztoka vode iz tuš ročke po končanem tuširanju ali bajonet pregibna  armatura za montažo pod kuhinjskim oknom.

Izdelki KLUDI so razviti na sedežu tovarne v Nemčiji, izdelujejo pa se na dveh lokacijah v Evropi in se uporabljajo v več kot 100 državah po vsem svetu.

Podjetje Koin d.o.o. je podjetje s 50-letno tradicijo, ustvarjanjem trendov, naprednih inovacij in izdelkov najvišje kakovosti.

Izdelki so razporejeni v pet  linij: kopalniška oprama, program za invalide,oprema javnih sanitarij, oprema hotelskih sob in vodni materjal.

Unikatna, moderna in estetsko dovršena kopalniška oprema podjetja KOIN v vseh pogledih presega vsakdanje in ponuja izbrane, visoko kakovostne in trajnostne rešitve pri opremljanju kopalnic.

Podjetje, s sedežem in proizvodnjo v Ljubljani, je bilo ustanovljeno že leta 1963. Od takrat dalje ustvarja in narekuje modne trende na področju dizajna in izdelave kopalniške opreme in dodatkov.

 Je slovensko podjetje, ki znotraj domačih meja v celoti ustvarja svoje avtorske izdelke. V podjetju namreč poteka celovit razvoj produktov (od ideje do realizacije izdelkov)

Koin, podjetje za proizvodnjo, izvoz, uvoz in veleprodajo kopalniške opreme, ki ga vodi že tretja generacija družine Šmid, je lep primer slovenske obrtno-podjetniške zgodbe o uspehu, in to v dejavnosti, v kateri si morajo  svoje mesto izboriti med številnimi globalnimi tekmeci

Dolgoletna tradicija in ohranjanje dejavnosti v Sloveniji zagotavljata izpolnjevanje strogih evropskih standardov kakovosti, nova sodobna proizvodnja linija pa podjetju Koin omogoča ohranjanje vodilnega mesta v panogi, saj lahko z izdelki kakovostno in cenovno konkurira proizvajalcem z Zahoda in cenenim izdelkom z Vzhoda.

A pri podjetju Koin so usmerjeni v prihodnost ter že snujejo in oblikujejo nove izdelke, s katerimi bodo zgodbo ustanovitelja Draga Šmida popeljali v naslednjih 50 let.

Linije izdelkov:

  • Kopalniški program
  • Program kopalniške opreme, za katerega so značilne moderne linije in enostavna uporaba ter široka paleta izdelkov.
  • Posebnost serije Qubo je,da je pritrditev možna vijaki ali z lepilom
  • Oprema za invalide
  • Program za invalide vključuje posebna držala in sedala, ki so izdelana iz masivnega materjala in ustrezajo standardom kakovosti.
  • Javne sanitarije
  • Program kopalniške opreme namenjen opremljanju lokalov, hotelskih sob in javnih sanitarij.
  • Oprema hotelov

Program kopalniške opreme namenjen opremljanju hotelskih sob.  Od raznih ščetk, nosilcev, sušilcev za lase pa do povečevalnih ogledal.

Vodni materjal

Prhe in razpršilci, rozete, sifoni in oprema ter vodne črpalke za prečrpavanje tekočin.

Koin

Kopalniški dodatki (galanterija),
serije kopalniških dodatkov,
program za invalide (sedala, ogledala, razna držala) oprema javnih sanitarij (razni koši, podajalci papirja,sušilci rok..) oprema hotelskih sob (koši, razni podajalniki, povečevalna ogledala, sušilci za lase..) vodni materjal (perlatorji, sifoni, rozete in črpalka).

DIZAJNERSKI RADIATORJI

Hibridni radiatorji, električne grelne stene in grelne plošče Livingstone, so primer dizajnerskih radiatorjev in odličnosti znamke. So proizvodi, za katere so vsi materiali in vsi deli za sestavo, narejeni v mreži italijanskih podjetij, ki si prizadevajo narediti kakovosten in energijsko varčen izdelek.

TUŠ KABINE

Tuš kabina Arblu vam omogoča, da ustvarite rešitve, primerne za vgradnjo v kateri koli slogovni kontekst kopalnice in jo prilagodite ostalemu pohištvu in dodatkom. Sistemi steklenih sten in tuš kabin, ki se med seboj lahko kombinirajo, so izdelani po najvišjih standardih kakovosti in s široko izbiro tipov in oblik in barv, do zaslona kopalnih kadi, ki katero koli kad, spremenijo v prostor za tuširanje.

TUŠ KADI

Ponujajo velik izbor tuš kadi v različnih oblikah, različnih materialih in različnih velikostih, katere vam prilagodijo celo na mero prostora, katerega predvidite kot prostor za tuširanje.

Pietrablu je dragocen in estetsko zelo iskan material, ki je idealna izbira za vse tiste, ki imajo radi prijeten otip, v kombinaciji z veliko odpornostjo in lahkim vzdrževanjem. Je naraven material, sestavljen iz mineralov in smol, oblikovan po zaslugi različno teksturiranih kalupov v ekskluzivnem dizajnu, ki je v celoti izdelan v Italiji.

Keramika je kakovost klasičnega materiala v kombinaciji s sodobno velikostjo, debelino in oblikami.

KOPALNIŠKO POHIŠTVO

S pohištvom Arblu, kopalnico preprosto okrasite, saj ponujajo paleto kopalniškega pohištva, ki se giblje med različnimi predlogi med funkcionalnostjo in slogom. Z brezhibno pozornostjo do vsake podrobnosti se prepletata naravna toplina esenc in čar trendovskih lakiranih odtenkov. Domače prostore impretirajo na funkcionalen a eleganten način, saj združujejo različno kopalniško opremo z vsestranskostjo.

SISTEM POVRŠIN ZA KOPALNICE

V kopalnicah se velikokrat pojavi problem, ko je potrebno preurediti samo del tuša oz. zamenjamo kad s tušem. Da se izognemo dodatnemudelu so, v tovarni Arblu, razvili fascinanten, vsestranski in trpežni material Pietrablu, ki je naraven material, sestavljen iz mineralov in smol, trden in oblikovan po želji, tudi v fazi namestitve. Daje obliko številnim prilagojenim rešitvem v celotnem kopalniškem okolju, saj je izvirna sinteza narave in tehnologije v različnih strukturah, ki jih je mogoče prosto kombinirati, prilagoditi poljubnemu prostoru in slogu kopalnice.

ARBLU-1

Dinamična in vsestranska kolekcija pohištva, ki naredi prostor z določitvijo podrobnosti. Kolekcija, ki okrasi, izdela in organizira kopalnico.

Dress

Kolekcija Dress obleče pohištvo v barve spreminjajočih se letnih časov, ki ustvarjajo fascinantne dekorje.

Arblu katalog

Katalog september 2020 kopalniškega pohištva in kabin.

Arblu Lineo celotni katalog

To ni celotni katalog ampak brošura.
Arblu predstavitvena brošura-oblikujte svojo kopalnico.

Oblikujte svojo kopalnico
z Arblujem. Projektirajte svojo kopalnico z Arblujem

Arblu Lineo kopalniško pohištvo

Lineò je linearnost, ki postane harmonija. Osnovne oblike,letnice lesa in občutki novih materialov za sodoben pohištveni projekt.

Arblu okrasni radiatorji

Hibridni radiatorji, električni grelni paneli, grelne ploščeiz materjala Livingstone®

Arblu tapete

Arblu v svojem katalogu predstavlja tapete, ki so na voljo v standardni in nepremočljivi različici. Zahvaljujoč tehnologiji steklenih vlaken v kombinaciji z vodoodbojnimi barvami, naredi tapete popolnoma vodoodbojne in primerne za kopalnice.

Arblu umetni marmor - Pietrablu

Pietrablu je naravni material, sestavljen iz mineralov in smol, trden in obenem duktilni, saj omogoča rezanje in oblikovanje po želji tudi med namestitvijo.
Paneli, tuš kadi, umivalniki, pohištvo..

TUŠ PANELI

Megius ponuja vrsto tuš panelov z osnovno zasnovo in pritrditvijo na steno, katere lahko uporabljamo za notranjo in zunanjo oporabo, ter vodne stolpe s hidromasažo, v različnih dizajnih in obdelavah.

SAVNA IN HAMAM

Savna ali hamam je, v zasebnem domu, čudovit predmet za razkazovanje in funkcionalno za vaše dobro počutje, v majhnem ali velikem hotelu pa obogati luksuzne apartmaje in omogoča welness oazo.

TUŠ KADI

Megius tuš kadi so razdeljene v štiri skupine , kateri so dodali posebno serijo lesenih platform plošč. Zasnovane in razvite so z bistvenim, modernim in minimalnim dizajnom, ki se maksimalno prilagaja vsem serijam tušev Megius, kar zagotavlja odlično odpornost na udarce in praktičnost pri čiščenju.Več serij omogoča, da izberete višino in obdelavo, ki ustreza vašim  potrebam in zahtevam, od standardnih velikosti, do prilagojenih rešitev.

Technart-gladka mat ali kamnita površina v več barvah

Tabula-površina s teksturo skrilavca

Planus-s kamnito prevleko v več barvah

Corian-gladka mat površina v več barvah

TUŠ KABINE

V štiridesetih letih je skupina Megius razvila velike spremembe v  designu in slogu, na področju tuš kabin. Že vnaprej je predvidela trende z rešitvami, s katerimi so danes del napredne tehnologije z oblikovanjem tuš kabin iz kaljenega stekla, ki so primerne za vse prostore!

Od zelo tankih do klasičnih, aluminijastih do jeklenih profilov, od kaljenega steklav vseh najpogostejših debelinah do akrila, bo lahko vsakdo našel oblikovano tuš kabino ali samo posamezno stekleno steno, ki najbolj ustreza njegovim potrebam.

O podjetju Megius in izdelkih

Arhithekti in oblikovanje ostaja osrednji oder: prostor, kjer se koncepti in izdelki, wellness in tuši združijo, razdeljeni po temah: zen, prha, wellness, drsna vrata, pregrade, tuš pladnji, doiserie, Artbox, Decò in Materioteca.

Shower 2021 Megius

Tuš kabine
Dekoracija (tuš kadi, tuš sistemi in Doiserie paneli) Dodatki (tu pa se najde marsi kaj.. dodatki za savne, hammane, razne kromoterapije, tuš paneli…).

Wellness Megius 2020

Welness (sauna in hammam)
Rasodoccia (tuš kad)

zehnder-2 (1)
zehnder-2 (1)

Skupina Zehnder ponuja široko paleto rešitev za ogrevanje in hlajenje, od okrasnih radiatorjev in sevalnih stropnih plošč pa vse do udobnih sistemov ogrevanja in hlajenja. Njihovi okrasni radiatorji za bivalne prostore in kopalnice naredijo dom ne samo toplejši, ampak tudi privlačnejši. Ustvarili so jih priznani oblikovalci, navdušujejo z odlično funkcionalnostjo. Zehnder Group ponuja okrasne radiatorje za celoten dom. Lahko je to kopalnica, dnevna soba, kuhinja…, ustrezajo vsakemu ambientu.

Leta 1930 so kot prvi Evropi začeli proizvajati jeklene cevne radiatorje in s tem patentom revolucionirali ogrevalno tehnologijo. Njihov najbolj znan in prvi radiator je Zehnder Charleston.  Ponaša se s široko paleto barv, neštetimi oblikami in idealnimi možnostmi namestitve. Zaradi široke palete barv je radiator Zehnder Charleston popolnoma primeren za vsak koncept notranje opreme. Lahko se izbira med ukrivljenimi, kotnimi, delilniki prostora ali običajnimi ravnimi modeli radiatorjev.

Skoraj vsi kopalniški radiatorji podjetja Zehnder so na voljo tudi v električni različici. Lahko jih uporabljamo samo na elektriko ali pa kombiniramo s centralnim ogrevanjem.

Asset zehnder professional brochure january 2021 en-uk retail

Za centralno ogrevanje, električno
in dvojne energetske naprave.

Asset zehnder selection brochure january 2021 en-uk retail

Zehnderjeva izbira dekorativnih radiatorjev, držal za brisače in ventilatorjev.

Leta 1994 je Baldocer začel s proizvodnjo keramičnih ploščic in že v dobrem letu je proizvodnjo razširil na številna območja v Castellonu. Od takrat raste in napreduje z jasno strategijo. Tovarna Baldocer je prisotna na trgu v 120 državah sveta z najnovejšo proizvodnjo, tehnologijo in novimi formati. Danes ima Baldocer 450.000 m2 proizvodnih površin, kar dokazuje, da je eno največjih podjetij za proizvodnjo keramike.

Baldocer izdeluje keramiko iz bele in rdeče gline ter granitogres ploščice.
Granitogres je zelo odporen, ni porozen in je odporen na temperaturne spremembe.
Baldocer ploščice iz rdeče gline so izdelane iz naravnih glin in dobavljive v bogati paleti barv.
Bela glina, ki jo uporablja Baldocer, ponuja izredne tehnične lasnosti, kot so manjša vpojnost vode in visoka svetlost barv.

Stalne inovacije, ki so značilne za Baldocer, so zdaj okrepljene z uvedbo B TOP. To je inovativna in nasodobnejša linija, zasnovana z namenom ustvariti visoko trdoto in odpornost keramike.
V proizvodnem programu je keramika velikih formatov, izdelanih v debelini 6 mm. To so formati 240x120cm in 260×120 cm. Razen velikih formatov nudi Baldocer različne formate keramike, ki so vedno moderni in vedno na zalogi: 20×114,60cm, 30×90 cm in 33,3x100cm. Čar tradicionalne keramike v beli glini omogočajo velikosti 25×25 cm in 7,5×30 cm.

S stalnimi tehnološkimi inovacijami je podprta nova linija keramike, ki zagotavlja protibakterijsko zaščito povšin. To zaustavi razmnoževanje bakterij in zagotavlja okolje brez umazanije in neprijetnih vonjav.

ceresit - henkel - 1
ceresit - henkel - 2
ceresit - henkel - 3

Baldocer cersaie 2020

Nova paleta protimikrobnih izdelkov. Baldocer predstavlja svojo novo paleto higienskih izdelkov
B | Zdravo, seznam novih zbirk, ki zagotavljajo protimikrobno zaščito površin skozi uporabo novih tehničnih glazur, ki lahko ustavijo
razmnoževanje bakterij, zagotavljanje zdravega okolja, brez umazanije in neprijetnih vonjav.

Baldocer Bprime 2020

Baldocer, ponuja JUST IN TIME izdelke, ki zmanjšujejo dobavne roke. Ti vključujejo vsestranske zbirke z modeli, ki niso zastareli in jih obstaja
vedno zaloge. Nova storitev, v kateri
neposrednost je njegova glavna sestavina in v katerem se trži v zbirkah 20×114, 60×120, 60×60, 30×90 in 33,3×100 cm.

Baldocer Bsmall 2020

Baldocer stavi na majhen format
z B | Majhna, zbirka za stene v velikostih 15×15 cm, 15×30 cm, 7,5×30 cm in 25×25 cm. in 20×20 cm porcelan, ki povrne čar tradicionalne
keramike, s poudarkom na dekorativni vrednosti. Reprodukcije materialov, barv, okraski … vse ima svoje mesto v zbirki, polni dekorativnih možnosti.

Baldocer porcelain whitebodyy
tiles G O 2020

Uporaba keramike ni omejena na
kuhinje in kopalnice; zahvaljujoč svoji grafiki in kromatično sorto doseže vse vrste prostorih. Da bi se odzvali tem potrebam, Baldocer ponuja široko paleto keramičnih kosov in do
še povečali vsestranskost tega materiala, zbirke so dopolnjene z barvami in okraski.

Alice Ceramica je nova blagovna znamka s sedežem v mestu Civita Castellana, le 35 km oddaljena od Rima v Italiji. Vsi izdelki so 100% narejeni v Italiji, prodajajo se v 32 državah po vsem svetu.
Kakovost in inovativnost naredijo njihove izdelke edinstvene.
Serija Unica je primerna za vse sloge, ki zahtevajo minimalističen dizajn.
Serija Nur je vrhunec sanitarnega inženiringa in oblikovanja, označuje nov začetek podjetja Alice pri inovativnem oblikovanju z umetniškim napredkom.
Serija Form je že uveljavljena in uspešna kolekcija, ki uvaja 5 novih umivalnikov in tuš kadi. Novi umivalniki so v obliki sklede in zagotavljajo ene najbolj gladkih robov v sanitarni industriji. Imajo zelo poseben, plavajoč učinek na dnu. Nova oblika omogoča lepše in lažje čiščenje umivalnikov s spodnje strani, kar zagotavlja večjo higieno.
Nov model tuš kadi je izdelan iz keramičnega monolita s protizdrsnim oprijemom, vse do dolžine 2 m, na voljo v širokem naboru barv. 

IMG_2339-1
FORM-Ambiente-1

Predstavljene serije Nur, Form, Hide, Spy, Unica in Boheme. Vse serije so predstavljene slikovno v ambientih, v katalogu pa najdemo tudi vso tehnično dokumentacijo. Alice keramiko se lahko naroči v 15 različnih barvah.

Proizvajalec granitogres ploščic REFIN je na svetovnem tržišču prisoten že od leta 1962 in je del največje keramične skupine v Evropi – Gruppo Concorde. Podjetje je poznano po svojem nenehnem vlaganju in iskanju novih tehnoloških in inovativnih pristopov v proizvodnji. REFIN sedaj ponuja zelo širok nabor granitogres ploščic vrhunskega dizajna in odlične kvalitete za različne namene uporabe, tako v stanovanjih kot tudi za projekte.

ref-p2-461
ref-p1-364a

Refin generalni katalog

Plošcice REFIN

Iz porcelanskega kamna se lahko popolnoma reciklira inerten material. Prihaja iz naravnih surovih materiali, katerih pridobivanje spoštuje okolje.

V podjetju Refin “Made in Italy” ne pomeni samo sloga, vendar predstavlja produktivni model, ki združuje ustvarjalni pridih, značilen za našo kulturo, z delovno etiko ki so bile vedno značilne za italijansko proizvodnjo tradicijo.

TUŠ KABINE
Tuš kabine oz. tuš stene in tuš vrata, za tuš kabine in kopalniške kadi, so njihovi dizajnerski izdelki, ki ponujajo številne možnosti. Steklo je lahko v različnih debelinah, brez ali z vzorcem, brez ali s premazom proti prijemanju vodnega kamna ter v različnih višinah. Stenski profili so elegantno in čutno oblikovani, brez brezpotrebnih ostrih linij, v različnih barvah, ki omogočajo enostavno čiščenje!

TUŠ KADI
Tuš kadi ponujajo maksimalno kvaliteto in funkcionalnost materiala ter odtočnih sistemom, so sodobne in ponujajo ekskluziven dizajn. V kombinaciji s tuš kabino Huppe, zagotavljajo popolno harmonijo med funkcijo in oblikovanjem, saj ne glede na to ali je tuš kad nameščena poravnano s tlemi ali na keramiko, imajo vedno pravi odgovor na vsak scenarij namestitve.
Uporabljeni material iz naravnega kamna ohranja toploto , je trden in odporen na udarce, UV zaščita in premaz z gelcoat, pa zagotavljata, da površina ostane sijoča in enostavna za čiščenje, ter zagotavljata maksimalno stopnjo sprostitve.

EasyFlat tuš kad HÜPPE

Mineralni odlitek HÜPPE je sestavljen predvsem iz kremenčevega peska, kremena pesek, smola in trdilca. Lastnosti shranjevanja toplote
material naredi HÜPPE EasyFlat še posebej prijazen do kože in prijetna za hojo. Ko stopite na površina tuša, pod seboj začutiš neko mehko toploto stopala. Poleg tega material iz naravnega kamna zmanjšuje hrup –
tukaj ni slišati glasnega pljuskanja kot pri jeklenem pladnju.

Generalni katalog HÜPPE

Popolna prha se ne samo vsem zdi drugačna zaradi okusa. Zato raznolikost možnosti, ki jih ponujamo omogoča tudi glede na ergonomske vidike raznolikost rešitev. Pod visoko stopnjo uporabe razred materiala in funkcionalnost se mora znova dokazati vsak dan.

Stenska obloga HÜPPE

Stenska obloga HÜPPE Easystyle je izdelana iz 3 m debelega visokokakovostnega aluminijevega kompozita in je popolnoma odporna na vodo.

Tuš vrata HÜPPE X1B Flex

Serija HÜPPE X1B Flex ponuja visoko kakovostna vrata z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Za prozorne tuš kabine so značilne 6 mm varnostne steklene plošče z odličnim oblikovanjem v profilih, ročaju in stabilizatorju.
Enostaven dostop zagotavlja namestitev brez traku za usmerjanje kapljic in udoben kovinski ročaj.

GOR
error: Content is protected !!