Novice
Posted in

Brezčasne sive kopalnice

Siva barva je zaradi svoje vsestranskosti v notranjem oblikovanju vedno v trendu.

Siv videz s sivim kopalniškim pohištvom v kombinaciji z drugimi kosi, kot so moderne pipe ali samostoječa kopalna kad – odlično dopolnilo belim umivalnikom ali straniščem.

Siva kopalnica je varna izbira. To je ton, ki nikoli ne gre iz mode. Siva je elegantna, zadržana in vsestranska, kot nalašč za kopalniške stile, ki dajejo prednost mirnim in spokojnim barvnim paletam namesto svetlim barvam.

Če se odločite za sivo kopalnico, dobite izgled, ki je enako sodoben in funkcionalen.

Sivo kopalniško pohištvo: Architect in Liem, za subtilen odmerek modernosti

Idealna enota za sodobne prostore, v odtenkih sive: Liem, del kolekcije, ki ponuja nov pogled na vintage stil. Umirjena izbira za harmonično, svetlo in naravno sivo kopalnico z romantičnim vzdušjem.

Z mehkimi in poliranimi oblikami je ta lahka struktura na voljo v dveh širinah: 120 cm ali kompaktna 80 cm široka različica. Obe dimenziji pohištva sta na voljo v stenski obliki ali z nogami.

liem-gris
Liem Grey

Kopalniška serija Arquitect je na voljo tudi v črni barvi, prav tako v dveh velikostih: 80 cm in 120 cm. Ta stenska enota je tako subtilna, kot praktična. Morda je na prvi pogled videti preprosto, vendar se ponaša z velikim notranjim predalom, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje. Vgradni umivalnik iz iste kolekcije je popolna dopolnitev pohištvu: Arquitect je popoln zaključek v belo/sivem videzu, idealen za urbane kopalnice.

Preverite ponudbo: Akcija 40% – NOKEN ARQUITECT UMIVALNIK

Grey Arquitect
Grey Arquitect

Krom in baker: zaključna dela

Če razmišljamo izven sive barve, je krom popoln partner za sive ali sivo-bele kopalnice. Kromirana oblika armature za umivalnik z ročaji v barvi merlot, gozd in mandelj je idealna za dodajanje pridiha barve vaši kopalnici.

Compact Furniture FORMA
Compact Furniture FORMA

Okrasitev vaše sive kopalnice: kosi, ki bodo dopolnili vaš prostor

Bela, črna in siva tvorijo neverjetno barvno shemo. Na primer, lahko kombinirate elemente, kot je pomivalno korito Arquitect z okroglimi pipami v mat črni barvi. Če želite igrati varno, se odločite za belo barvo v svoji sivi kopalnici – vedno zanesljiva izbira. Za kontrast se lahko na primer odločite za mat belo WC školjko Lounge. Če ne želite kontrasta in imate raje monokromatski videz, se odločite za vse v sivi barvi, še posebej za kose, ki jih želite poudariti v kopalnici, kot je na primer samostoječa kopalna kad. Beli “pridih” bo vedno dobro deloval in ublažil estetiko.

Preverite ponudbo: Akcija 30% – Kopalniški set: LOUNGE / FORMA

White Arquitect
White Arquitect
Noken Lounge
Noken Lounge
Noken Lounge
Noken Lounge

Italijanska hiša Arblu s paletami 44 barv in zbirkami z neomejenimi možnostmi prilagajanja za harmonične in personalizirane prostore.

Ali nameravate okrasiti svojo kopalnico? Niti bela, niti črna. Siva je odgovor. 

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog ali nas obiščite v salonu Chic interier, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR