AKCIJA
Posted in

Polepšajte svoj dom s 30% popustom na ponudbo Porcelanosa

CHIC INTERIER - POSEBNA PONUDBA: Polepšajte svoj dom s 30% popustom na ponudbo Porcelanosa

Chic Interier prinaša neverjetno priložnost za vse ljubitelje urejanja doma. S ponosom objavljamo ekskluzivno ponudbo – 30% popust na celotno ponudbo skupine Porcelanosa iz zaloge.

Ne glede na to ali iščete lepo keramiko, funkcionalno kopalniško pohištvo, moderne tuš kadi ali prefinjeno sanitarno keramiko je ta ponudba pravi način za preobrazbo vašega doma.

POSEBNA PONUDBA: Porcelanosa 30% off

Skupina Porcelanosa: eleganten dizajn in vrhunska kakovost

Ko govorimo o vrhunskem interierju nam takoj pride na misel ime Porcelanosa. Njihova keramika je sinonim za eleganco in vzdržljivost, kopalniško pohištvo GAMADECOR v kombinaciji z inovativnim dizajnom sanitarne opreme in armaturami NOKEN na edinstven način združuje funkcionalnost z estetiko. Plošče velikega formata XTONE ali mozaiki L’ANTIC COLONIAL iz naravnih materialov, lesa, kamna ali stekla ponujajo neskončne možnosti moderne preobrazbe z izdelki vseh članov prestižne skupine PORCELANOSA. Izkoristite 30% popust in prinesite razkošje skupine Porcelanosa v svoj dom.

Keramika, ki pripoveduje zgodbo

Ne glede na to ali izberete talne ali stenske ploščice bo keramika Porcelanosa poživila vsak kotiček vašega doma. Od klasičnih do modernih vzorcev, palete barv in tekstur vam daje neverjetno vsestranskost pri dekoriranju.

Bottega Caliza
Porcelanosa - Bottega Caliza
PORCELANOSA IMAGE DARK
Porcelanosa - Image Dark
Porcelanosa - Marmol Carrara
Porcelanosa - Marmol Carrara

Kopalniško pohištvo za eleganco in praktičnost

Vaša kopalnica si zasluži le najboljše. Kopalniška pohištva Noken in Gamadecor sta kombinacija elegance in funkcionalnosti. Od umivalnika pa vse do polic je vsak kos skrbno zasnovan tako, da ustreza vašim potrebam in hkrati dodaja pridih razkošja.

Noken Arquitect
Noken Arquitect
Lounge - Forma
Noken: Lounge - Forma - Akcija 30%
Gamadecor
Gamadecor - Dess - Akcija 30%

Sprostitev pod tušem v lastnem wellnessu

Osvežitev in sprostitev še nikoli nista bila tako elegantna. Tuš kadi in kabine Krion s kolekcijo prh Noken vam prinašajo popolno ravnovesje med estetiko in udobjem ter zagotavljajo neverjetno izkušnjo tuširanja, ki vas bo osvojila vedno znova.

Noken - Lounge
Noken - Lounge
Noken - Arquitect
Noken - Arquitect
Slate Mineral Stone
Noken - Slate Mineral Stone

Sanitarije, na katere ste lahko ponosni

Podrobnosti naredijo razliko, sanitarna keramika iz programa Porcelanosa pa bo zagotovo pritegnila pozornost vsakega obiskovalca. Ta izbira ni samo funkcionalna ampak tudi estetsko prijetna in vsaki kopalnici doda pridih razkošja.

Essence C
Noken - Essence C
Noken - Acro Compact
Noken - Acro Compact
Acro Compact
Noken - Acro Compact

Umetnost v vsakem obratu ročaja  

S prefinjenim dizajnom in vrhunsko izdelavo postanejo pipe Noken nepogrešljiv element vaše kopalnice. Oplemenitite svoj prostor z eleganco, ki traja in zmogljivostjo, ki vam jemlje dih.

Noken - Oxo
Noken - Oxo
Noken - Round
Noken - Round
Noken - Lounge
Noken - Lounge

Ne zamudite enkratne priložnosti, da v svoj dom vnesete razkošje in stil s 30% popustom na celotno ponudbo Porcelanosa. Ta ponudba velja omejen čas, zato obiščite našo trgovino ali spletno stran in izkoristite neverjetno priložnost, da uredite svoj prostor po lastnih željah in potrebah. Chic Interier je vaš partner pri ustvarjanju čudovitega doma.

Ponudba traja od 7. septembra do 20. oktobra 2023.

Za dodatno inspiracijo pa nas spremljajte na našem Instagram profilu in Facebook strani, kjer bomo redno delili najnovejše trende, nasvete o dekoraciji in informacije o naših posebnih ponudbah.

Se vidimo v salonu Chic Interier, kjer si stil in kakovost podajata roko!

POSEBNA PONUDBA: Porcelanosa 30% off
GOR