Novice
Posted in

Nove kolekcije osupljivih tekstur in oblik: 29. izdaja Porcelanose

Narava je vir navdiha za številne umetniške in oblikovalske projekte na 29. mednarodni razstavi skupine Porcelanosa, ki slavi nove kolekcije osupljivih tekstur in oblik.

L’Antic Colonial predstavlja nove dekorativne plošče in tapete, Gamadecor izkazuje svoj inovativni značaj z novim dizajnom pohištva za kuhinje in kopalnice, medtem ko je zaščitni znak narave v novem dizajnu XTONE® na 29. mednarodni razstavi skupine Porcelanosa.

Podjetje L’Antic Colonial je na letošnji mednarodni razstavi Porcelanosa predstavilo svoje nove kolekcije dekorativnih panelov in tapet. Nova kolekcija slavi osupljive teksture in geometrijske oblike, ki popestrijo notranjost, jo napolnijo s toplino in osebnostjo.

Nova paleta vključuje paleto barv, vključno s temnejšimi odtenki za poudarjanje višine prostora, pa tudi svetlejšimi ali nevtralnimi toni, s čimer dosežemo živahen in izviren videz.

Ti dizajni so popolni za poudarjanje ene ali več sten, ponašajo pa se tudi z impresivnimi akustičnimi lastnostmi za zmanjšanje odmevov in odmevov v prostorih z malo pohištva. Prilagodljiva rešitev, ki jo je enostavno namestiti, deluje dobro v vseh prostorih, vključno z velikimi površinami, zahvaljujoč formatu 60 cm x 240 cm.

L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial

Nova kolekcija tapet z različnimi potiski in teksturami v skladu z najnovejšimi trendi v minimalističnem slogu. Sodobni geometrijski vzorci, naravna vlakna, tekstilni učinki in organske oblike so najnovejši izdelki kolekcije L’Antic Colonial. Vsakega od njih navdihujeta brezčasnost in eleganca.

L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial
L'Antic Colonial

XTONE®

Narava je vir navdiha za številne umetniške in oblikovalske projekte in XTONE® ni nič drugačen. Podjetje, ki je postalo ena glavnih zavez skupine PORCELANOSA, zdaj predstavlja nov dizajn, ki ga je navdihnila narava za pohištvo, tla in stenske dekoracije.

Še posebej izstopata dizajna Alpinus in Argos Black, v izgledu marmorja. Alpinus ponazarja brazilski kamen, medtem ko črne žile Argos ustvarjajo osupljive kontraste in dajejo obliko razkošnim in eksotičnim kompozicijam.

Ewood Nut in Ewood White sta seriji, ki posnemata les. Intenzivno barvo Ewood Nut odlikujeta prefinjena lepota in udobje, medtem ko bela serija posnema beli ton bukovega lesa in se odlično prilega naravnemu okolju.

XTONE® Alpinus White
XTONE® Alpinus White
XTONE® Ewood - Argos Black
XTONE® Ewood - Argos Black

S to novo kolekcijo XTONE® znova dokazuje svojo zavezanost naravi in ​​vrhunski kakovosti z dodatnimi prednostmi, kot so vzdržljivost, odpornost na praske in enostavno vzdrževanje. Kolekcija ploščic velikega formata je na voljo za delovne površine, talne in stenske ploščice, kar zagotavlja široko izbiro za vsak prostor.

Gamadecor

Gamadecor predstavlja inovativen dizajn pohištva za kuhinje in kopalnice, ki se prilagaja različnim slogom opremljanja. Kuhinja Offroad Kitchen je eden izmed modelov, nagrajenih na Good Design Awards 2022. Ta model ima notranje sprednje strani iz aluminija in zunanjo oblogo iz keramike ali Krion®.

Smart Kitchen je model pametne kuhinje z nevidno indukcijsko ploščo in vrsto drugih tehnoloških novosti. Delovna plošča deluje z vmesnikom zaslona na dotik kot kuhalna plošča ali za polnjenje domače elektronike, brez kablov ali baterij. Rešitev, ki nudi prednosti v smislu čistoče in estetike ter povečuje razpoložljivo površino.

Gamadecor
Gamadecor
Gamadecor
Gamadecor

Gamadecor je razširil ponudbo pohištva za dnevno sobo in kopalnico. Nova serija Smile omogoča več oblikovnih kombinacij, ki dodajo lahkotnost in povečajo občutek prostora. Podjetje je lansiralo spletno aplikacijo za načrtovanje kopalniških prostorov, postavitev pohištva na želeno mesto in generiranje 3D slike.

Gamadecor
Kopal

Skupina Porcelanosa na 29. mednarodni ediciji ponuja številne možnosti za ustvarjanje moderne, funkcionalne in elegantne notranjosti, ki ustreza različnim okusom in potrebam, s čimer znova dokazuje, da se lepota skriva  v podrobnostih.

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR