Novice
Posted in

Inovativne ideje na mednarodni razstavi: Porcelanosa 29. izdaja

Najnovejše kolekcije Porcelanosa na 29. mednarodni razstavi, ki sovpada tudi s 50. obletnico podjetja, prinašajo inovativne ideje za vaš dom.

Inovativnost je glavna tema novih kolekcij kuhinjskega, kopalniškega in dnevnega pohištva, katere odlikuje moderen in funkcionalen dizajn, ki se hkrati prilagaja različnim stilom opremljanja.

Najbolj elegantna stran Porcelanose

Skupina Porcelanosa poudarja svojo 29. mednarodno razstavo s svojimi novimi kolekcijami in izstopa z eleganco in prefinjenostjo. Nove zaključne obdelave stenskih ploščic, kot so kolekcije 3D Deco, Mystic in Nolita NYC, ponujajo različne možnosti za prilagajanje projektov. Vsi modeli so na voljo v različnih barvah in zaključkih, kar omogoča ustvarjanje edinstvene in ekskluzivne notranjosti.

Kolekcijo dopolnjuje osem dizajnov stenskih ploščic; štiri v zaključni obdelavi v izgledu marmorja Fontana in štiri v marmornem zaključku Marquina. Vsak dizajn – z gladko površino brez reliefa – je na voljo v treh oblikah poudarjenih ploščic: Brooklyn, Madison in Queens. Kombinacija teh novih kosov z drugimi ploščicami in okrasnimi elementi ima za posledico popolno črno-belo notranjo shemo: eleganca in osebnost sta zagotovljeni.

Najbolj elegantna stran Porcelanose
Najbolj elegantna stran Porcelanose
Najbolj elegantna stran Porcelanose
Najbolj elegantna stran Porcelanose

NOKEN

Načrtovanje kopalnice je lahko zelo razburljiva, a tudi zahtevna izkušnja, saj je treba številne elemente povezati v eno funkcionalno celoto. Na srečo obstajajo inovativni izdelki, kot so tisti, ki jih ponuja NOKEN, ki olajšajo postopek in ustvarijo resnično čudovito kopalnico.

Eden zadnjih izdelkov, ki je bil pred kratkim predstavljen, je kopalniško pohištvo Forma z umivalnikom Slender na vrhu. Ta minimalističen dizajn se popolnoma prilega moderni kopalnici ter ustvarja vtis prostornosti in elegance. A to še ni vse, saj je ta kos še bolj funkcionalen z dodatkom stenske lupe, ki vam omogoča podrobnejši pogled.

Noken - Forma

Lounge Rain Shower je še en impresiven izdelek, ki bo spremenil vašo izkušnjo tuširanja. Učinek dežja, slap in osrednji potok bodo ustvarili občutek, da ste v naravnem slapu. Ta izdelek ne bo le ustvaril oaze sprostitve, ampak bo kopalnici dodal tudi estetski element.

Če iščete dodatno razkošje, je Lignage pipa tista, ki jo iščete. Zaradi novega marmornatega ročaja, ki ga navdihuje slog Art deco iz leta 1920, je ta pipa pravi dragulj v kopalnici. Kontrast marmorja in preprostost oblike ustvarjata izjemno privlačen in razkošen videz.

Noken Lounge Rain
Noken Lounge Rain
Noken Lignage
Noken Lignage
Noken Swan
Noken Swan
Noken
Noken

Eleganca, lepota in lahkotnost so le tri vrline nove umetnine, nove linije pip Swan. Te pipe niso samo lepe na pogled, ampak tudi zelo praktične za uporabo. Njihova inovativna tehnologija vam omogoča enostavno kontrolo pretoka vode, hkrati pa prihranite pri porabi. To je kombinacija elegance in učinkovitosti.

Kot dodaten element vrhunskega dizajna se minimalističen grelnik brisač v mat črni barvi popolnoma prilega sodobni kopalnici. Kombinacija z grelcem za brisače iz naravnega belega marmorja ustvari resnično eleganten in funkcionalen prostor.

Noken Oxo
Noken Oxo

Na splošno ti novi izdelki španskega podjetja Noken iz skupine Porcelanosa kažejo, da oblikovanje kopalnice ni nujno le funkcionalno, ampak tudi zelo privlačno.

Od minimalističnega dizajna umivalnika do impresivne prhe in umetniške armature, ti izdelki prinašajo razkošje in estetiko v vsako kopalnico.

Noken Katalog
Noken Katalog - 29th edition (2023.)

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR