Novice
Posted in

Preoblikujte prostore z okrasnimi profili

Z okrasnimi profili preobrazite poslovne prostore ali katerikoli del doma v krom, zlato, bron ali črno.

Čvrstost, nespremenljivost, enostavna namestitev in vsestranskost, so le nekatere od prednosti tega dodatka.

Način uporabe okrasnih profilov se je precej razvil. V zadnjih letih so postali nepogrešljiv element. Ta tehnična rešitev je v pomoč notranjim oblikovalcem in arhitektom za dodatno noto elegance vsaki keramični ploščici.

Več končnih obdelav, ki ustrezajo vsem prostorom

Vodoravno, navpično, diagonalno. Odvisno od stila vašega prostora lahko z okrasnimi profili ustvarite nešteto različnih kombinacij, kot so naprimer geometrijske oblike. Poleg estetskega učinka so profili tudi popolna tehnična rešitev za vogale (kotnike); zaščitijo vas pred ostrimi robovi in zmanjšajo možnost nesreč.

Okrasni profili zagotavljajo tudi učinkovito ločevanje med prostori ali materiali. Pogosto se uporabljajo za ločevanje ploščic različnih materialov, barv ali tekstur, na primer Pro-Part Old Iron proizvajalca Butech. Ko izbirate, katere dekorativne profile boste uporabili, razmislite o shemi notranje opreme in širini ploščic, ki jih boste uporabili. Najbolj priljubljena možnost je izbira izdelka, ki harmonično uravnoteži linije ploščic na steni.

Butech
Butech
Butech
Butech

Kopalnice z dodatno eleganco

Kopalnice so zatočišča za počitek in odklop, vse pogosteje pa je dobro poskrbeti za vsako najmanjšo oblikovno podrobnost. Mat črna ali zlata (serija Pro-Part v barvah Coal, Gold ali Moon) so idealni okrasni profili za kopalnice. Za boljši učinek ali kontrast lahko obledavo profila uskladite s svojimi pipami, stenskimi ploščicami ali pohištvom.

PRO-PART GRAPHITE MATT
PRO-PART GRAPHITE MATT
PRO-PART GRAPHITE MATT
PRO-PART GRAPHITE MATT
PRO-PART GRAPHITE MATT
PRO-PART GRAPHITE MATT

Aluminijasti okrasni profili z osvetlitvijo iz ozadja (modeli Pro-Light proizvajalca Butech) zagotavljajo prostorom – predvsem kopalnicam – sodoben pridih. Pričarajo neverjetno topel in prijeten videz, ustvarjen za počitek in sprostitev. Profili iz aluminija, PVC ali nerjavečega jekla, z zaobljenimi, ravnimi ali kvadratnimi linijami, z različnimi obdelavami izpolnjujejo praktične in estetsko visoke zahteve moderne dobe.

Če želite še več idej za svoj projekt spremljajte naš blog na katerem boste našli neskončnost navdihov.

GOR