Novice
Posted in

Nova modularna kolekcija “Laundry”

Prispela je nova modularna kolekcija Laundry in končno imamo rešitev, kako postaviti pralni/sušilni stroj.

Kopalnica je prostor doma, ki mora izstopati s svojo funkcionalnostjo, zato se postavlja logično vprašanje, kam postaviti pralni stroj ter sušilni stroj?

Italijansko podjetje Arblu z novo kolekcijo Laundry ponuja inovativne rešitve za sodobne majhne kopalnice. V tem delovnem prostoru ni izgubljen niti centimeter, zahvaljujoč pohištvu in policam, ki zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Modularna kopalnica dobiva obliko, en kos za drugim. Izbirate lahko kar med 44 Arblu barvami, na voljo v različnih zaključkih; premaz v učinku lesa, smole ter sijajnega in mat lakiranega zaključka.

Dress

Z modularno serijo Dress je kopalnica oblečena v svojo najboljšo obleko, najmodernejši dizajn, v skladu z okusi in stili.

Arblu - Dress
Arblu - Dress
Arblu - Dress

Hito

Hito je dinamična in vsestranska serija, ki okrasi prostore s pozornostjo do podrobnosti.

Arblu - Hito
Arblu - Hito
Arblu - Hito
Arblu - Hito

Tango

Elegantna kompozicija Tango italijanske hiše Arblu kot ples prikazuje popolno ravnovesje med funkcionalnostjo in kakovostjo v kombinaciji s klopmi in velikimi policami kolekcije Laundry.

Arblu - Tango
Arblu - Tango
Arblu - Tango
Arblu - Tango

Integracija s sistemom Tuby

Projekt Tuby System je študija Arter&Citton, katerega ga poleg polepšanja pohištva zaznamuje koncept, ki se povezuje z estetskimi linijami kolekcij Arblu. *Katalog kopalniškega pohištva Arblu in sistemov Tuby si lahko ogledate tukaj*Kata

Arblu Tuby

Za modularni sistem Tuby je značilna uporaba cevnih elementov, sestavljenih iz litih spojev in aluminijastih profilov, ki ustvarjajo različne stilske rešitve.

Sistem Tuby je vsestranska izbira, ki ustreza vsem potrebam, slogom in velikostim: lahko ga oblikujete tudi kot prostostoječi kos pohištva.

Arblu - Tuby

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR