Novice
Posted in

Najboljši trendi za leto 2023.

Če želite osvežiti najmanjšega obenem pa enega najpomembnješih prostorov v vašem domu smo tukaj, da vas razveselimo. Prišli so top trendi za leto 2023.

Čeprav gre za prostor, ki temelji na funkcionalnosti, je kopalnica popoln prostor za izražanje vaše ustvarjalnosti. Tukaj je tisto, kar napovedujejo profesionalci in strokovnjaki za oblikovanje, od reliefnih ploščic in moderne razsvetljave do »nove kopalnice«.

Kopalniški načrti morajo biti izdelani tako, da bodo trajali, vendar to ne pomeni, da morate ohraniti zastarele končne obdelave, pohištvo ali stile. Obstaja nešteto načinov za osvežitev vašega dizajna (brez popolne prenove), bodisi z novim kopalniškim umivalnikom, igrivim dizajnom tapet ali dodatkom modernega kopalniškega dekorja.

1. Kopalnice v japonskem slogu: popolna harmonija v vašem zatočišču za samooskrbo

Kopalnice v japonskem slogu so minimalistične, funkcionalne in zelo zenovske. Vabljeni smo, da potujemo od Japonske do Skandinavije in vzamemo najboljše iz vsakega kraja. Združujejo preproste oblike japonske dekoracije z nevtralnimi toni nordijskega stila in ustvarjajo harmonične prostore edinstvene lepote.

Noken - Tono Finish Studio
Noken - Tono Finish Studio
2. Svetlejši toni, vendar ne beli

Popolnoma bel videz vse bolj izginja. Še vedno bomo imeli osnovo svetlejših tonov, vendar se nagibajte k temno rjavi ali kremni barvi, da uravnotežite prostor.

Porcelanosa
Porcelanosa
3. Mešanje stilov

Manjšim prostorom, kot je naprimer stranišče namenite malo več pozornosti, kar bo prispevalo k splošnemu značaju doma. Umetniške kombinacije tradicionalnih in različnih obdobij preteklosti, kot je povezovanje Art Decoja in Art Nouveauja so kot nalašč.

Noken - Antic
Noken Lignage
4. Elementi po navdihu narave

Naravni odtenki lesa in umirjeni prostori so ključni del oblikovanja v letu 2023. Vključitev zunanjih elementov v dom z materiali in organskimi značilnostmi, kot so les, beton, mavec, zaobljeni robovi in ​​zemeljski toni.

Noken - Touch & Feel
Noken - Touch & Feel
5. Investicija v kakovostne materiale

Vsi potrebujemo miren kraj, kjer lahko zapremo vrata, se okopamo in pozabimo na vsa obremenjujoča e-poštna sporočila. Ker smo v vsakdanjem življenju vsi tako zaposleni, se oblikovalci zavedajo, da imajo stranke raje visokokakovostne kopalnice, ki jih je enostavno vzdrževati – in so zanje pripravljene plačati pravo ceno.

Minimalistične kopalnice z granitogrers ploščicami velikega formata za enostavno vzdrževanje in čistih linij, z naravno svetlobo v prostoru so vedno iskane. Od kopalnih kadi do deževnih prh, tako imamo potrebno kakovost za tistih nekaj trenutkov, ki jih namenimo sebi.

XTONE Paonazzo Biondo
XTONE Paonazzo Biondo
6. Nepravilna ogledala
Vanita Casa
Vanita Casa

V naslednjem letu bomo videli še več unikatnih okraskov v kopalnicah. To lahko sega od umetniških del in kosov strojne opreme do ogledal.

7. Krepki elementi po meri in temni zaključki

Gre za impresivno kopalnico v letu 2023. To pomeni nevtralno barvno paleto in vključitev različnih elementov, kot so kamen, pohištvo po meri, stenske obloge in čudoviti dodatki, da prostor izstopa.

Temnejše barve se vračajo. Opazili boste bogatejše, toplejše tone lesa v kombinaciji s temnejšimi, bolj nasičenimi obdelavami. Veliko tekstur se bo pojavilo na očeh na najrazličnejše načine.

Arblu
Arblu

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR