Novice
Posted in

KAKO OPREMITI MALO KOPALNICO

Kako opremiti majhno kopalnico je vedno izziv. Kopalnica je prostor v domu, ki mora izstopati s svojo funkcionalnostjo, hkrati pa naj bo tudi oaza sprostitve.

Vivace Arblu

Prvi korak je 3D vizualizacija s katero si boste lažje predstavljali končni izgled vaše kopalnice in kaj vse lahko postavite vanjo. CHIC interier vam ponuja 3D vizualizacijo, kjer vam naši strokovnjaki svetujejo pri opremi kopalnice.

3D

DRSNA VRATA

Kopalno kad vsekakor poskusite zamenjati s prho, prostor za prhanje naj bo čimbolj plitev ali celo v nivoju s tlemi, steklo naj bo drsno in prozorno. Priporočamo vam podometne armature.

 IZBIRA SVETLIH BARV

Svetle barve zagotovo odprejo prostor, poigrajte se z zanimivimi vzorci keramike.

DOBRA RAZPOREDITEV POHIŠTVA

Pohištvo v majhnih kopalnicah dvignite od tal, da dobite kontinuiteto prostora in sten ter vizualno povečate prostor.

Ne pozabite na element, ki podvoji prostor - to je ogledalo. Da prostoru vdahnete atmosfero in prostornost je poleg osrednje razsvetljave na stropu priporočljivo imeti pomožna svetila. Nad ogledalom, umivalnikom, ali pa osvetlitev iz ozadja ogledala za popestritev, kar pričara dodatno globino prostora.

Italijansko podjetje Arblu ponuja inovativne rešitve za sodobne majhne kopalnice. Organske oblike in nevtralne barve dajejo občutek topline, pohištvene elemente lahko stilizirate v številnih kombinacijah. Vrnitev k konceptu reda, edinstvenega dizajna v seriji Forma vodilne španske hiše Noken iz skupine Porcelanosa. Shranjevalni prostor in oblikovanje z roko v roki sta idealna rešitev za majhne kopalnice.

GOR