AKCIJA
Posted in

AKCIJSKA PONUDBA v Chic interierju

Poletna vročina gre preko 35 stopinj, zato smo v Chic interierju izbrane izdelke znižali tudi nad 35 %.

Hansgrohe kuhinjska armatura Focus 160 

Armatura za pomivalno korito Hansgrohe Focus je ergonomsko oblikovana, zelo praktična, modernega dizajna, jasnih linij in visoke funkcionalnosti.

Čudovit dizajn se bo prilegal k vsem slogom kuhinj. Armatura ima območje obračanja 150° in višino 16 cm, kar zagotavlja izjemno cono udobja.

Redna cena 134,08 €

Popust: 43%

Akcijska cena: 76,43€

VSE CENE VKLJUČUJUEJO 22% DDV

TUŠ SET S TERMOSTATSKO ARMATURO – HANSGROHE SHOWERPIPE CROMETTA 160

Predstavlja kompleten tuš sistem s termostatsko armaturo. Enostavna montaža na obstoječe vodovodne priključke.

Vrhunska zmogljivost in tehnologija Hansgrohe zagotavljata posebno izkušnjo tuširanja. Rain curek je idealen za spiranje šampona z las. Komplet je sestavljen iz nadglavne prhe Crometta 16 cm, ročne prhe Crometta 100 Vario in tuš cevi Isiflex.

REDNA CENA 420,94€

POPUST: 35%

AKCIJSKA CENA: 273,61€

KOMPLET KOPALNIŠKEGA POHIŠTVA Z OGLEDALOM

Če želite kupiti dizajnersko, moderno in modularno kopalniško pohištvo, ki se prilega vsem stilom opremljanja, nas obiščite, saj je razstavljeni program španskega dobavitelja Gamadecor prava rešitev za vas.

SOFT LINE je zasnovan v preprostih linijah in igri volumnov z razporejenimi nivoji, ki olajšajo njegovo celotno strukturo. Kopalniški element je na voljo v različnih velikostih, v akciji pa meri 80 x 52 x 48 cm in ima odlične odlagalne možnosti. To mu omogoča, da se enostavno prilega vsakemu prostoru, razpoložljive naravne obdelave pa poudarijo obrise mehkega lesa. V kompletu je pult 80 cm s prostorom za umivalnik in polička za kopalniške dodatke. Poseben poudarek kompletu daje ogledalo Gamadecor iz linije Bevel z vgrajeno osvetlitvijo v dimenziji 90 x 36 x 9 cm.

REDNA CENA   3.618,57€

POPUST: 40%

AKCIJSKA CENA: 2171,14€

GOR