Novice
Posted in

Črna obleka Aquaestila

Aquaestil kot sinonim za kvalitetne in sodobne rešitve za kopalnico je zdaj v črnih oblačilih z novimi linijami izdelkov.

Aquaestil je podjetje, ki že vrsto let izstopa na trgu kopalniške opreme z visokokakovostnimi izdelki, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce.

V skladu s trendi moderne kopalniške opreme je Aquaestil pred kratkim predstavil nove linije izdelkov. Poleg že obstoječe široke palete izdelkov so med novostmi črni umivalniki iz linije Titan, tuš kadi Flat Black, tuš paravan ustvarjen za maksimalno funkcionalnost prostora, nova različica uspešne linije Grande TOP s panelom v črnem sijočem izgledu in privlačne velike hidromasažne kadi.

Titan – vrhunska linija izdelkov

Linija izdelkov TITAN premium je rezultat dolgoletnih izkušenj v proizvodnji kopalniške opreme in skrbnega spremljanja sodobnih trendov oblikovanja kopalnic. Izdelki TITAN so izdelani iz kompozitnega materiala ASTONE v svileno belem ali črnem mat efektu, nekateri izdelki pa so na voljo tudi v litem marmorju.

Črna obleka Aquaestila titan-deus-black
Titan Deus
Prostostoječa kopalna kad TITAN DEUS je izjemno prostorna in je bila ustvarjena za tiste, ki želijo notranjost kopalnice oplemenititi s posebnim dizajnom in vrhunsko funkcionalnostjo. Rob kopalne kadi TITAN Deus vizualno deluje kot neskončna spirala, zahvaljujoč inovativnemu dizajnu in proizvodni tehnologiji. Kad je v celoti izdelana iz kompozitnega materiala ASTONE v belem ali črnem mat učinku in je opremljena s tovarniško montiranim odtočnim prelivnim kompletom s prelivom in klik-klak sifonskim ventilom.
Pomivalno korito TITAN Deus je v celoti izdelano iz kompozitnega materiala ASTONE v beli ali črni barvi v mat obdelavi in je namenjeno montaži na pult. Posebna oblika umivalnika bo zagotovo všeč vsem, ki v kopalnici ne želite sklepati kompromisov.
titan-deus-black

Tuš kadi in kopalniško pohištvo

Tuš kad Flat je izdelana iz litega marmorja, izredno plitka in namenjena za vgradnjo v nivo tal. Material iz katerega je izdelana mu daje neprekosljivo trdnost in sijočo površino, ki je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Tuš kad je na voljo v beli in črni barvi v svetleči izvedbi. Tuš kadi z reliefno površino Stone so izdelane iz litega marmorja, kar jim daje maksimalno trdnost in odpornost. Te tuš kadi so na voljo v več standardnih dimenzijah in treh različnih barvah: beli, črni in cementni.

Črna obleka Aquaestila flat-tus-kada
Črna obleka Aquaestila

Glede na vse večjo priljubljenost temnih barv v interierju so se pri Aquaestilu odločili za uvedbo črnih kopalniških elementov, ki jih lahko vidimo v linijah Grande TOP Black ter v kombinaciji z drugimi barvami in materiali.

Poleg visoke kakovosti izdelkov in prednosti hrvaške izdelave, Aquaestil izstopa po storitvah in prilagodljivosti pri prilagajanju izdelkov specifičnim potrebam kupcev. Prav tako Aquaestil redno sledi trendom in novostim v proizvodnji kopalniške opreme ter uvaja nove materiale in dizajne, da bi se kar najbolje prilagodil potrebam trga.

S ponudbo Aquaestila postane prenova kopalnice še bolj kreativna in zanimiva, končni rezultat pa je moderna in funkcionalna kopalnica, ki bo všeč tudi najzahtevnejšim strankam.

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR