Novice
Posted in

Nove dizajnerske kolekcije armatur

Celotna ponudba dizajnerskih armatur za kopalnico, kuhinjo in wellness prihaja k nam v novih kolekcijah DANIEL za leto 2023.

Povsem nove oblike, barve in možnosti za vse vaše notranje projekte s stilom, eleganco in osebnostjo. DANIEL kolekcije 2023 predlagajo nove izdelke; od končnih možnosti do novih dekoracij, od wellness rešitev vse do kuhinjskih armatur.

DESIGN COLLECTION italijanske hiše DANIEL Rubinetterie vključuje kolekcije kopalniških in kuhinjskih armatur v brušenem nerjavečem jeklu in PVD obdelavi, celovite wellness rešitve za kad in prho, sisteme za kromoterapijo, termostatske armature, senzorje in kopalniške dodatke.

Zaključne obdelave

Možnosti končne obdelave so vsekakor prednost v ponudbi Daniel Rubinetterie z novimi opcijami DEKORA YOU&ME in paleto 15 barv (vključno s kromom), ki se gibljejo med sijočimi in brušenimi zaključki z dvema popolnoma novima možnostma: Shiny Brushed Copper (RP) in Visual-INOX (VX).

Kolekcija AMBITION

Kolekcija AMBITION izraža sodobno in prefinjeno eleganco, izboljšano s tehničnimi detajli, ki naredijo armaturo enkratno.

Ambition - DANIEL
Ambition - DANIEL
Ambition - DANIEL
Ambition - DANIEL
Ambition - DANIEL
Ambition - DANIEL

Kolekcija TRILOGY

Kolekcija armatur TRILOGY s čistimi in minimalističnimi linijami je namenjena najbolj kreativnim oblikovalskim projektom, ki dajejo slog in izvirnost vsakemu interierju.

Kolekcija BROOKLYN

BROOKLYN je kolekcija enoročnih armatur s prefinjenim slogom, elegantnim šarmom, izraženim skozi zaobljene oblike in okrasne vstavke. Brezčasen dizajn, ki je primeren za klasičen in eleganten interier.

Brooklyn - DANIEL
Brooklyn - DANIEL
Brooklyn - DANIEL
Brooklyn - DANIEL
Brooklyn - DANIEL
Brooklyn - DANIEL

Kolekcija STEEL

Kolekcija armatur STEEL raste in postaja celoten del kataloga, posvečen izdelkom iz brušenega nerjavečega jekla: dizajnerske prhe, popolni wellness kompleti, kopalniški dodatki in kuhinjske armature. Vsi kosi so izdelani iz nerjavečega jekla z brušeno zaključno obdelavo in na voljo v 3 novih namenskih PVD barvah: brušena črna, brušena medenina, brušeni baker.

Steel - DANIEL
Steel - DANIEL

Wellness

Del kataloga 2023 je posvečen wellnessu in obogaten z množico popolnoma novih izdelkov: sistemi pršnih glav za stropno in stensko montažo; novi modeli tuš glav s kromoterapijo, nove rešitve tuš setov; popolnoma novi zunanji prostostoječi tuš sistemi.

Tudi novi sodobni modeli armatur v kuhinji bodo zadovoljili vse vaše potrebe po dizajnu in funkcionalnosti.

Če želite več idej za svoj projekt, spremljajte naš blog, kjer boste našli neskončen navdih.

GOR