3D Izris

3d

Poleg tega se boste lahko ob svojem nakupovanju nenehno posvetovali z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predstavili celovit pogled in razvoj trendov na področju kopalniške opreme. Poleg celovitega svetovanja vam nudimo tudi 3D izris, kjer si boste lahko na drugačen in natančen način predstavljali, kako bo izgledala vaša bodoča sprostitvena oaza. Lažje boste sprejeli odločitev, ne glede na to ali se odločate samo za barvo ali izgled ploščic, ali pa morda premišljujete o dodatni izbiri savne, prhe ali kadi, dodatnega kopalniškega pohištva in ostalega.

Prednosti 3D izrisa vidimo v:

3D Izris

Zatorej, ko boste opremljali kopalnico, iskali ustrezno keramiko ali drugo opremo za vaš dom, se obrnite na strokovnjake z več deset letno tradicijo, znanjem in izkušnjami.

Za dodatne informacije se obrnite na naš salon v Ljubljani, ali pa nam pišite na elektronski naslov siba@chic-interier.si ali izpolnite spodnji obrazec.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vas zanima več? Izpolnite spodnji obrazec in potrudili se bomo, da vam čim bolj pomagamo.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za odgovor na vašo povpraševanje in ne bodo posredovani tretjim osebam. Kadarkoli lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov tako, da nam to sporočite na e-naslov siba@chic-interier.si.

GOR