Get social:

Kje nas najdete?

PE Celje
Bežigrajska cesta 9
3000 Celje

PE Ljubljana
Šmartinska cesta 52
1000 Ljubljana

Image Alt

Salon kopalnic

porcelanosa

Salon kopalnic

Brezčasna eleganca za vaš dom.

Kadar se odločamo za prenovo ali novo gradnjo našega doma je prav kopalnica tista, kateri posvečamo največ pozornosti. To pa zaradi tega, ker se zavedamo, da gre za enega najbolj intimnih prostorov, ki zahteva skrben premislek in ustrezno eleganco. Prav v kopalnici preživimo namreč veliko časa. Tam pričnemo svoj dan in ga nemalokrat tudi končamo. Torej je prav, da nas njegova vsebina tako pomirja kot nam daje občutek varnega zavetja.

In da bi vaša izbira kopalniške opreme bila še lažja in hitrejša, vas vabimo, da nas obiščete, saj vam na enem mestu nudimo bogato izbiro izdelkov kakovostnih blagovnih znamk, ki vam bodo olajšale načrtovanje vaše kopalnice.

Poleg tega pa se boste ob svojem nakupovanju lahko nenehno posvetovali z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predstavili celovit pogled in razvoj trendov na področju kopalniške opreme. Poleg celovitega svetovanja vam nudimo tudi 3D izris, kjer si boste na drugačen in natančen način lahko predstavljali, kako bo izgledala vaša bodoča sprostitvena oaza. Lažje boste sprejeli odločitev; pa naj si gre le za barvo ali izgled ploščic, morda dodatno izbiro savne, prhe ali bane, dodatnega kopalniškega pohištva in ostalega.

Oglejte si bogato ponudbo za opremo kopalnice po svojih željah, ter nas obiščite, kjer vam bomo pomagali pri izbiri in načrtovanju vaše nove kopalnice.