Novice
Posted in

Pozdrav iz pisarne vodje CHIC interier salona

Obstati na trgu od osamosvojitve Slovenije, je velik dosežek, a hkrati prinaša veliko odgovornost za prihodnost trendov.

Iz salona CHIC interier se Vam zahvaljujemo, da ste nam v vseh 30 letih zaupali. Tudi v nadaljevanju se bomo trudili za individualen pristop in kvalitetno izvedbo storitev.

Čas je nedvomno prinesel svež veter, zato smo tudi mi zakorakali v novo podobo: nov salon in prenovljeno spletno stran.

‘Služba je postala del opravil v domači pisarni, vsekakor pa se ne moremo izogniti dejstvu, da četudi preživimo večino dneva v službi, je dom tisti, ki vede ali ne vede vpliva na naše počutje. V prenovi ponudbe sem se večkrat soočila s seboj – kaj bi izbrala ZASE. Nenazadnje je potrebno v življenju tudi uživati in kam drugam se vsak večer vrnemo, kot v svoj dom. Odgovorna naloga, ki me je pripeljala do globljega razmišljanja o svetovanju pri projektih. Ustvarjam nekaj, kar ljudem ostane dolgo časa, bodisi v občutkih, bodisi ob prvem vtisu, ki ga naredite nase. Zdi se mi, da je pomembno najprej pomisliti nase in na svoje potrebe, saj bomo le na takšen način izpolnjeni in bomo kot takšni delili srečo z drugimi.

Življenje me je naučilo, da je pozitivna naravnanost vodilo k boljšemu jutri. To je moje poslanstvo in vsak dom si zasluži pozornost. Več kot mu jo bomo namenili, boljše se bomo počutili.

Ob tej priložnosti naj še izpostavim, da smo ravnokar posodobili zunanji visual – nas salon ima sedaj tudi chic reklamni napis, da nas boste lažje našli.

Več o novostih lahko preberete na našem blogu:

ne zamudite pa tudi akcijskih izdelkov:

http://chic-interier.si/spletna-trgovina/

Tukaj sem za VAS, z enako ljubeznijo in predanostjo, ki jo čutim do lastnega doma.’

Siba,

vodja programa CHIC interier in projektna managerka

siba@chic-interier.si

040365506

GOR