Get social:

Kadi in tuš kabine

Dodatne storitve

Meritve na objektu in 3d vizualizacija

V podjetju CHIC Interier vam nudimo celovito meritev vaših prostorov ali objekta na terenu. Naši strokovnjaki vas obiščejo, izmerijo lokacijo ter vam svetujejo glede na material in izbiro izdelkov. Podporo in pomoč vam tako nudijo tekom celotnega razvoja in napredka vašega projekta (vaš bodoči dom, poslovni prostor ali večnamenski objekt). Tukaj smo, da vas podpremo od IDEJE DO REALIZACIJE.

Poleg tega se boste lahko ob svojem nakupovanju nenehno posvetovali z našimi strokovnjaki, ki vam bodo predstavili celovit pogled in razvoj trendov na področju kopalniške opreme. Poleg celovitega svetovanja vam nudimo tudi 3D izris, kjer si boste lahko na drugačen in natančen način predstavljali, kako bo izgledala vaša bodoča sprostitvena oaza. Lažje boste sprejeli odločitev, ne glede na to ali se odločate samo za barvo ali izgled ploščic, ali pa morda premišljujete o dodatni izbiri savne, prhe ali bane, dodatnega kopalniškega pohištva in ostalega.

Kadi in tuš kabine

Prednosti tovrstnega vpogleda vidimo v:

  • Natančnemu izgledu prostora, ki si ga stranke lahko predstavljajo, kot da bi ga videle v živo;
  • Lažja predstava glede na izbiro keramike, tuš kabine ipd.;
  • Možna sprememba izbire materiala, v kolikor vam predstavljeni videz ne ustreza, zato so možne spremembe glede na lastne želje in ideje;
  • Posamezne izdelke in proizvode se lahko zamenjuje in nalaga v sam prostor, da ga kmalu dobimo celovito in popolno sestavljanko našega prostora;
  • Na ta način dajemo tudi izvajalcem natančen vpogled v način postavitve keramike in ostalega, tako da se dela na terenu lahko izvajajo nemoteno in ustrezno;

Zatorej, ko boste opremljali kopalnico, iskali ustrezno keramiko ali drugo opremo za vaš dom, se obrnite na strokovnjake z več deset letno tradicijo, znanjem in izkušnjami.

Za dodatne informacije se obrnite na naš salon v Celju ali Ljubljani, ali pa nam pišite na elektronski naslov info@chic-interijer.si.

Kadi in tuš kabine

Montaža

Za vse izdelke, ki so kupljeni pri nas, vam ponujamo možnost svetovanja, montaže in vseh ostalih korakov potrebnih za izvedbo.