Get social:

Kje nas najdete?

PE Celje
Bežigrajska cesta 9
3000 Celje

PE Ljubljana
Šmartinska cesta 52
1000 Ljubljana

Image Alt

Notranja keramika

notranja-keramika

Notranja keramika

Brezčasna eleganca za vaš dom.

Prvi vtis, kadar vstopimo v dom, pa naj si bo naš ali od znanca, je tisti, ki se nam bo za večno vtisnil v spomin. Nemalokrat nas bo ob pogledu nanj, v kolikor nam je slednji všečen, misel popeljala na željo, da bi tako tudi sami uredili svoj dom. Odraz izgleda in urejenosti pa je tudi naš obraz, ki ga kažemo v javnosti, in s pomočjo katerega predstavljamo, kako pomembno nam je okolje, v katerem živimo.

Prav kopalnica pa je prostor, kjer ne samo, da lahko izrazimo svojo individualnost, tudi kreativnost v izbiri dekoracije,

dodatkov in pohištva lahko da nima meja. Barvna usklajenost in posebnost v izbiri keramike pa je tista, ki nas dela drugačne in zanimive.

Osnova vsakega prostora so tla. Obloga na tleh, pa naj bo lesena, keramična, iz umetnih mas ali surovo betonska, je podlaga, na kateri gradimo podobo svojega prostora. Prav zaradi tega je pomembno, da si za ponudnika izberemo nekoga, ki ima široko ponudbo kakovostnih blagovnih znamk. V podjetju Chic Interijer vam nudimo veliko izbiro talnih ploščic iz keramike, porcelangresa, laminama ali stekla. Celovita izbira, ki vas gotovo ne bo pustila ravnodušnih.