Katalogi

KADI, TUŠ KADI, TUŠ KABINE, PARAVANI ZA KADI

Asortiman kadi, tuš kadi,  tuš kabin in paravanov za kadi. Stalni razvoj proizvodov, nove tehnologije. Proizvodi, ki po kakovosti, dizajnu in ceni konkurirajo evropskim in svetovnim blagovnim znamkam.

Posebna linija kadi, tuš kadi in umivalnikov znamke ASTONE, podjetja AQUAESTIL. Po naročilu  izdelujejo tudi kuhinjske pulte, mize, pult za recepcijo. Primeren je za tako za dom, kot lepotilne in frizerske salone, recepcije. Enostaven za vzdrževanje in visoko odporen material.

Asortiman kadi, tuš kadi,  umivalnikov in kopalniškega pohištva. Linija TITAN je dragulj Aquaestila. Najnovejši trend v dekorju kopalnic. Izdelki TITAN so izdelani iz ASTONE materiala z izjemnimi lastnostmi.

Tuš kadi z reliefno površino podjetja AQUESTIL.

KOPALNIŠKI SETI

Kopalniško pohištvo in ogledala AQUAESTIL. Izdelano iz oplemenitene iverke, robovi kantirani s kakovostnim ABC-trakom, v številnih barvnih različicah ter dimenzijah. Opremljeno z naprednimi lastnostmi mehkega zapiranje in odpiranja ob dotiku. Ogledala so z možnostjo prižiga na dotik ter vgrajenim sistemom proti zameglitvi.

Asortiman kopalniškega pohištva, kadi, tuš kadi,  in umivalnikov. Linija TITAN je dragulj Aquaestila. Najnovejši trend v dekorju kopalnic. Izdelki TITAN so izdelani iz ASTONE materiala z izjemnimi lastnostmi.

SANITARIJE

Vgradni splakovalniki, aktivirne tipke za splakovanje stranišč ali pisoarjev, sistemov za odvodnjavanje (kanalete za prhe in talni odtoki) ter cevni sistemi za ogrevanje, pitno vodo in površinsko ogrevanje. Nemška blagovna znamka TECE se ponaša s funkcionalnostjo in kvaliteto izdelkov.

Aktivirne tipke za splakovalnike, klasične – na dotik, ali s senzorjem. Izjemen dizajn, nemška kvaliteta, TECE.

Stranišče s prho TECEone. Izdelek, ki je dal piko na i pri novodobnih sanitarijah. Združuje dve funkciji, wcja in bideja.

KOPALNIŠKA GALANTERIJA

OGLEDALA

Izbor novih trendov ogledal svetovno priznane blagovne znamke VANITA & CASA. Itallijanski dizajn, v koraku s trendi bivanja ter okoljska zavest (100 % možnost recikliranja materialov).

Ogledala svetovno priznane blagovne znamke VANITA & CASA z italijanskim občutkom za dizajn in funkcijo X obešanja (uporabniku prijazna namestitev). Nudijo tudi bogato izbiro ogledal z napredno tehnologijo: LED osvetlitev, sistem TripleWhite ali DualWhite, z Bluetooth vibracijskimi zvočniki, infrardečimi senzorji za vklop / izklop z regulacijo jakosti svetlobe, odmrzovalniki ogledal. Okolju prijazna, energetsko učinkovita in narejena iz materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

INVALIDSKI PROGRAM

GOR