Get social:

CHIC Interier Celje

Salon CHIC INTERIJER Celje odprl svoja vrata

V popolnoma sproščenem in zabavnem vzdušju je salon Chic Interier v Celju v mesecu marcu 2018 odprl svoja vrata. Na slavnostni otvoritvi smo svojim strankam predstavili novosti in trende iz področja kopalniške opreme ter za vse poslovne partnerje izvedli tudi celovit ogled novega salona. Zbrana družba je bila tako nad novo ponudbo, izbiro in kakovostjo profesionalnih blagovnih znamk več kot navdušena.

Popolnost doživetja je pridala tudi posebna zabava, ki je potekala pred samim salonom in na kateri so se zbrani gostje lahko zabavali ob zvokih DJ-a, dobri hrani in pijači. Kot posebna animacija za vabljene goste je potekala tudi poslikava telesa kar v salonu, kjer se je na ženskem modelu izpisal napis Chic in goste presenetil v vsej svoji glamurozni podobi.

Namen otvoritve prenovljenega salona je bilo poslovnim strankam predstaviti, da smo svoje poslovne prostore tudi prenovili, vanje vključili celovito in eno največjih izbir kopalniške opreme in keramike. Prav tako je bil namen slednje vnovič stkati vezi, ki nam bodo omogočile uspešne in plodne poslovne odnose še naprej.

Nov salon tako danes stranka pozdravlja na lokaciji Bežigrajska cesta 9, 3000 Celje, vsak dan, tudi ob sobotah. Vabljeni, da nas obiščete, prijazno osebje Chic Interier salona vas z nasmeškom pričakuje.